eur:
389.1
usd:
361.08
bux:
68665.01
2024. május 7. kedd Gizella

Rendőrök mentettek meg egy baráti társaságot

Órákig kerestek a miskolci rendőrök egy Kisgyőr melletti erdőben eltévedt baráti társaságot.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. március 4-én 16 óra 40 perckor érkezett bejelentés, amely szerint a Bükk-hegységben lévő Kisgyőr település környékén lévő erdőben egy hattagú kiránduló társaság eltévedt, továbbá egyikőjük lába megsérült, így mozgásképtelen.

A bejelentést tevő egyik túrázó és a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese közötti egyeztetésnek, továbbá a helyszín közelébe irányított járőrök jó helyismeretének és állampolgári segítségnek köszönhetően a mentőszolgálat munkatársaival együtt néhány órán belül megtalálták a baráti társaságot.

A lábán sérült túrázót egy terepjáró autóval vitték az erdőből a kórházba, míg a többiek épségben hazatérhettek - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Címlapról ajánljuk
Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 7. 14:49
×
×
×
×