eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nyomoznak a budavári lakásügyekben

Hűtlen kezelés bűntett gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a IX. kerületi Ügyészség a Budavári Önkormányzat által jutányosan kiutalt bérlakások ügyében – értesült a Magyar Nemzet.

Az újság utalt arra, hogy az I. kerületben jutányos összegekért kiadott önkormányzati ingatlanok miatt a fideszes Tényi István, Hegedűs Lórántné, a Jobbik parlamenti képviselője és Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke is feljelentést tett.

Azonban a rendőrség először nem indított nyomozást, arra hivatkozva, hogy nem történt bűncselekmény. Az ügyészség ugyanakkor a minap felülbírálta a nyomozókat s kötelezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztályát, hogy vizsgálja ki az ügyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×