eur:
392.82
usd:
367.87
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Hagyományteremtő babaköszöntőt tartott a NOE

Az öröm, amit egy gyermek okoz, és az érték, amit később teremt a világban, nemcsak a családjuké, de a közösségé is, a szülők dolga csak annyi, hogy segítsék gyermeküket álmaik elérésében - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) vasárnapi hagyományteremtő babaköszöntőjén Budapesten.

Hercegh Anita az eseményen arról beszélt, mekkora hatással vannak a gyermekek a szüleikre, rokonaikra és a közösségre, amelybe születnek: "megannyi buktatón, boldog vagy nehéz pillanaton és sok-sok izgalmon keresztül, hatalmas energiával lendítenek mindenkit magukkal abba a rázós kalandba, amit életnek nevezünk".

Az az egyik legcsodálatosabb dolog a gyermekekben, hogy mindegyikük egy-egy beteljesítésre váró ígéret - folytatta. A boldogság, az öröm, amit okoznak, és az érték, amit a világban majd teremtenek, azonban nem csak a családoké. "Nekünk, felnőtteknek csak annyi a dolgunk, hogy segítsük őket elérni álmaikat, és hagyni, hogy létezésük minden percével boldogabbá, értékesebbé tegyék a világot" - mondta Hercegh Anita.

Köszönet illet minden édesanyát és édesapát, amiért gyermekük születésével új reménnyel, új ígérettel ajándékozzák meg a világot - zárta szavait.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke az első alkalommal rendezett eseményen arról beszélt, hogy a Ha gyermek születik a világra, család is születik mottójú babaköszöntőt azért szervezték meg, hogy megosszák az efölötti örömöt egymással, és azokkal is, akik gyermekvállalás előtt vannak. Senkit sem sürgetünk, senkinek sem mondjuk, hogy könnyű lesz, vagy hogy a bánat, a fájdalom elkerüli az embert - fogalmazott. "De számunkra soha sincs annyi aggodalom, félelem, amennyi egyenértékű volna a gyermekeknek köszönhető érzéssel, azzal, hogy életünk valódi értelmei ők" - tette hozzá.

Az eseményen hetven, az elmúlt egy évben született gyermeknek, illetve szüleiknek adtak át emléklapot.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×