eur:
394.6
usd:
365.12
bux:
65493.78
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Ügyészi akció miatt van torlódás Záhonynál

Nagyszabású ügyészségi akció miatt van torlódás a záhonyi határátkelőnél - közölte az M1 aktuális csatorna hétfőn. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-vel azt közölte: az akcióban egyetlen munkatársukat sem vették őrizetbe.

A Központi Nyomozó Ügyészség az MTI megkeresésére megerősítette: valóban nyomozati cselekményeket hajtanak végre a térségben, de a részleteiről csak kedden adnak tájékoztatást.

Az M1 úgy tudja: több helyszínen is házkutatásokat tartanak. Információik szerint a Nemzeti Védelmi Szolgálat felderítése és feljelentése alapján indult eljárás mintegy 20 ember ellen, és eddig már több, hivatásos állományba tartozó embert őrizetbe vettek. Õket a nyíregyházi nyomozó ügyészség és a megyei rendőrkapitányság épületében állítják elő.

Az M1 felidézte: idén augusztusban a határátkelőhely állományából 11 embert már előzetes letartóztatásba helyeztek cigarettacsempészet gyanújával. Az átkelő közelében továbbra is torlódásra lehet számítani, ezért a rendőrség azt tanácsolja, hogy az Ukrajnába tartók inkább válasszák az egész nap üzemelő beregsurányi vagy a tiszabecsi közúti határátkelőhelyet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×