eur:
389.33
usd:
362.68
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vállalkozásfejlesztési alapítvány: sok a sikeres magyar vállalkozó

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány szerint sok a sikeres magyar vállalkozó, és az uniós vállalkozási források nagyon nagy százalékban jól hasznosultak.

Csuhaj V. Imre, az alapítvány kuratóriumi elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton a szervezet 25 éves jubileuma alkalmából azt mondta: a tények azt mutatják, nagyon sok sikeres magyar vállalkozóval lehet találkozni nap mint nap, és a magyarok hajlandók vállalkozni.

Tapasztalataik szerint ha kismértékben is, de ehhez az alapítvány is hozzájárult oktatási-pénzügyi programjaival, amelyekkel becslése szerint mintegy 300 ezer ember megélhetéséhez járultak hozzá.

Arról, hogy mi az, amit a mindenkori kormánytól elvárnak, a kiszámítható adózási-gazdasági környezetet, az uniós támogatások hozzáférhetőségét és a hitel-igénybevételi lehetőségeket említette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×