eur:
392.37
usd:
365.46
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Forgalmi változások a hosszú hétvégén több HÉV-vonalon

Karbantartási munkát végeznek a hosszú hétvége első három napján a H8-as és H9-es, vasárnap pedig a H5-ös HÉV vonalán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Karbantartási munkákat végeznek az április 28-ától május 1-jéig tartó hosszú hétvégén a H8-as és H9-es HÉV vonalán az Örs vezér tere és Kerepes állomás, valamint az Örs vezér tere és Csömör között.

A H8-as HÉV-ek ezeken a napokon Gödöllő és Kerepes állomás között közlekednek, a menetrendnek megfelelő követési időköz szerint.

A H9-es HÉV-ek a fenti napokon nem közlekednek.

A vonatok által nem érintett szakaszokon HÉV-pótló autóbuszok közlekednek:

A H8 Kórház jelzésű pótlóbuszok az Örs vezér tere és Kerepes között járnak, Kistarcsa, Kórház érintésével.

A H8 Auchan jelzésű pótlóbuszok az Örs vezér tere és Kerepes között közlekedik, az Auchan Liget áruház érintésével.

A H8A jelzésű pótlóbuszok az Örs vezér tere és Cinkota között járnak.

A H9 jelzésű pótlóbuszok az Örs vezér tere és Csömör között közlekednek.

A május 5-6-ai hétvégén, az Örs vezér tere és Cinkota között végeznek karbantartási munkákat. Ezeken a napokon a 8-as HÉV Gödöllő és Cinkota, a 9-es HÉV Csömör és Cinkota között közlekedik, a menetrendnek megfelelő követési időköz szerint. Az Örs vezér tere és Cinkota között H8/9 jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok közlekednek.

Május 6-án, vasárnap 8:00 és 18:00 óra között a H5-ös HÉV vonalán Pomáz és Szentendre között végez karbantartási munkákat a BKV. Ebben az időszakban az eredetileg Szentendréig közlekedő vonatok Batthyány tér és Pomáz állomások között közlekednek a menetrendben meghirdetett követési időköz szerint. 8:05 és 17:55 között Pomáz és Szentendre között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni.

A megváltozott HÉV-menetrendről és a pótlóbuszok menetrendjéről az utasok az állomásokon és a vonatokon kihelyezett hirdetményeken, valamint a BKV honlapján is tájékozódhatnak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×