INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Öt hétvégén HÉV-pótlók közlekednek Szigetszentmiklós és Ráckeve között

Infostart / InfoRádió
Karbantartási munkák miatt öt hétvégén (április 14-15-én, 21-22-én, 28-29-30-án, május 5-6-án és 12-13-án) HÉV-pótló autóbuszok közlekednek a H6-os HÉV vonalán Szigetszentmiklós - Gyártelep és Ráckeve között. Vágóhíd és Szigetszentmiklós - Gyártelep között a vonatok menetrend szerint közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Karbantartási munkákat végeznek a H6-os HÉV vonalán, öt hétvégén. Április 14-15-én, 21-22-én, a 28-30-ai hosszú hétvégén, majd május 5-6-án és 12-13-án a vonatok csak Vágóhíd és Szigetszentmiklós - Gyártelep között közlekednek. Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni, a következők szerint:

Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között minden HÉV-állomást érint a H6 jelzéssel közlekedő pótlóbusz;
Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között gyorsjáratként közlekedik a H6E pótlóbusz. Minden települést érint, de nem tér le a főútról Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu HÉV-állomásokhoz;
Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között a nagyobb utasigények miatt a H6A pótlóbusz is közlekedik.

A megváltozott HÉV-menetrendről és a pótlóbuszok menetrendjéről az utasok az állomásokon és a vonatokon kihelyezett hirdetményeken, valamint a BKV honlapján is tájékozódhatnak.

A címlapról ajánljuk