eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Igazságtalannak tartják a jövő évi költségvetést az ellenzéki pártok

Igazságtalannak tartják a jövő évi költségvetést az ellenzéki pártok.

Az MSZP elnöke a parlamenti vitában azt javasolta a kormánynak, hogy gondolja újra a jövő évi költségvetést, mert még nem késő fenntarthatóbbá, igazságosabbá, és stabilabbá tenni a javaslatot. Mesterházy Attila úgy fogalmazott: jelenlegi formájában a büdzsé minden idők legfelelőtlenebb törvényjavaslata.

A Jobbik vezérszónoka arról beszélt, hogy pártja egyetért a válságadók kivetésével, de rendkívüli adókra nem lehet hosszútávon támaszkodni. Hegedűs Tamás szerint nem látszik, hogy a kormány gazdaságpolitikája hogyan lesz fenntartható.

Az LMP úgy véli: a kabinet lemond a rendszerváltás veszteseiről és tovább fokozza az egyenlőtlenségeket. Scheiring Gábor szerint a költségvetés keveset tesz a munkahelyteremtésért.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×