eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Fazekas Csaba a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója

Szalai Annamária, a Médiatanács elnöke Fazekas Csabát nevezte ki a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatójának.

Fazekas Csaba a munkáját a Médiatanács elnökének irányításával végzi. A Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap új vezérigazgatója a Filmművészeti Egyetem producer tanszakán végzett, 1996-tól filmproducerként dolgozott. Korábban az HBO produkciós igazgatója, és a Hungexpo Reklám Rt. elnök vezérigazgatója volt.

Fazekas Csaba a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatójaként a vagyonkezelő- és pénzalap irányítását végzi, amelynek feladata a közszolgálati műsorszolgáltatás, a nemzeti hírszolgáltatás, a közműsor-szolgáltatók, a nem nyereségérdekelt műsorszolgáltatók, a közszolgálati műsorok és műsorszámok támogatása, a kultúra megőrzése és gazdagítása, a műsorok sokszínűségének biztosítása.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×