eur:
389.45
usd:
363.42
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Gyurcsány gyűjtöget: 100 forintos adományokból indulna az új platform

Gyurcsány Ferenc kiadta a jelszót: "legyünk tisztességesek!" Ennek szellemében nem "átláthatatlan csatornákból" várja új platformja működtetéséhez a pénzt, hanem magánemberektől vár adományokat, száz forintot, vagy háromszázat, aki bírja, attól ezret vagy tízezret.

"Naivnak tetsző, mégis önfeljelentő a vágy: legyünk tisztességesek! Ha ki akarunk törni a politikát behálózó erkölcstelenség mocskából, akkor nekünk kell önmagunkat finanszírozni. Nekünk kell eltartani pártunkat, platformunkat" - írja Gyurcsány Ferenc a kapcsolat.hu oldalon.

"Nem kivenni kell a politikából, hanem beletenni. Munkát, tehetséget, és néha pénzt" - inti követőit. Az elemzés így folytatódik: "Az a főnök, aki a pénzt adja. Ha átláthatatlan csatornákon érkezik a pénz, akkor láthatatlan emberek és csoportok irányítanak bennünket. Persze el lehet fogadni támogatást, de csak átláthatóan és nyilvánosan."

Végül a platformalapító rátér a lényegre: "Szóval pénzt gyűjtünk a Demokratikus Koalíciónak. Programokra, alakuló ülésre, politikai akciókra. Sátort kell bérelnünk, székeket, hangosítást, stb. Költségeink elérhetik a másfélmillió forintot. (...) Aki tud, küldjön száz forintot, vagy háromszázat, aki bírja, az ezret vagy tízezret" - fejeződik be az ország leggazdagabb embereinek listáján előkelő helyet elfoglaló egykori miniszterelnök adománygyűjtő levele.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×