eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Tóth József: Az MSZP sorsa egy éven belül dőlhet el

Van hitünk és van hitelességünk - mondta Tóth József szocialista politikus azután, hogy ötödszörre is megválasztották a XIII. kerület polgármesterének. Hozzátette: az MSZP sorsa egy éven belül dőlhet el, de egyelőre hagyni kell dolgozni a három hónapja megszavazott pártvezetést.

Nemcsak a polgármesteri munkám, hanem a csapatom teljesítményének visszaigazolása is a vasárnapi eredmény - mondta az InfoRádiónak Tóth József, aki Budapest XIII. kerületében közel 64 százalékos eredményével nagy fölénnyel nyert a Fidesz jelöltje, Spaller Endrével szemben.

Az MSZP-s politikus úgy fogalmazott, "van hitelességünk és hitünk a XIII. kerületben, és van víziónk is hosszabb távra, amelyet sikerült megmutatni a lakóknak".

Tóth József kiemelte, hogy mindennapi ügyekkel és feladatokkal is foglalkoznak, mert fontos az életminőség a kerületben. Hozzátette: munkamániás polgármester, és ezt a mentalitást az egész csapat átvette.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol pártja jövőjéről, a polgármester elmondta: most a győzelmének örül, nem pedig az MSZP jövőjéről gondolkodik, de szerinte a kérdés az elkövetkező fél-egy évben el fog dőlni. Addig azonban hagyni kell dolgozni a három hónapja megválasztott pártvezetést.

Hanganyag: Sigmond Árpád

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×