eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Így érkezik Magyarország fölé a vulkáni hamufelhő - Műholdkép

A legfrissebb előrejelzések szerint este tíz óra körül érheti el hazánkat a hamufelhő széle - írja az Időkép. Az InfoRádió értesülései szerint is is éjfél előtt érkezik meg a repülést veszélyeztető hamufelhő. A magyar légtér 19 óra óta zárva van. A jelenség nem lesz veszélyes az emberi egészségre, de szombaton szép vörösre színezheti majd a naplementét. Fél Európa felett egyetlen repülőgép sem közlekedik: mindez megtekinthető a járatokat nyomon követő honlapon.

Már Szlovákia fölött jár a hamufelhő. Az Időkép.hu oldalon percről percre követhetik, hogyan közelíti meg Magyarországot a vulkáni hamufelhő.

Pénteken 19 órától szombat 19 óráig lezárták a magyar légteret, ezzel párhuzamosan töröltek minden Ferihegyről induló, illetve oda érkező járatot.

A flightradar24.com oldalon percről percre nyomon lehet követni, hogy Magyarország felett, illetve Európa számos más helyén egyetlen repülőgép sem közlekedik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×