eur:
389.09
usd:
361.36
bux:
68614.91
2024. május 7. kedd Gizella

Békés, nyugodt március 15-ére készül a rendőrség

Békés, nyugodt március 15-ére készül a rendőrség - közölte a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese. Bozsó Zoltán elmondta: nincs információjuk arról, hogy bárki rendzavarásra készülne a nemzeti ünnepen.

A dandártábornok emlékeztetett arra: az állami eseményeken kívül a főpolgármesteri hivatalnak és a kerületi önkormányzatoknak is lesznek külön megemlékezései, továbbá több pártrendezvényt is tartanak.

A hivatalos március 15-ei állami megemlékezés délelőtt fél tízkor a zászlófelvonással és a Kossuth Emlékmű koszorúzásával kezdődik a Parlament előtti téren. Az MSZP délután fél 1-től az V. kerületi Pilvax közben, a Fidesz délután 3 órától az I. kerületi Dózsa György téren, a Jobbik Magyarországért mozgalom a belvárosi Deák téren tart nagygyűlést.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×