eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Éjszakára kijavítják az OTPdirekt rendszerét

Ma éjszakára ígéri az OTP, hogy kijavítja a technikai hibát, ami miatt hétfő óta hibásan működik az OTPdirekt rendszere. Juhász Róbert, a bank szolgáltatásfejlesztési és internetkoordinációs főosztály igazgatója az InfoRádiónak elmondta: a netes autópályamatrica-vásárlás és mobiltelefon feltöltés nem működik, a többi szolgáltatás a hiba kijavításáig is elérhető.

Az olvasók jelzése szerint nem működik az OTPdirekt rendszere, bizonyos funkciók nem elérhetőek.

A legnagyobb magyar netbank rendszere a következő tájékoztatást adja: "Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt az OTPdirekt internetes szolgáltatás bankkártyás funkciói bizonyos esetekben nem elérhetőek. A hiba elhárítására várhatóan csütörtökön kerül sor, addig javasoljuk, hogy szükséges esetben vegye igénybe a telefonos ügyintézői szolgáltatást, amennyiben rendelkezik arra vonatkozó szerződéssel. Megértését köszönjük."

Az OTPdirekt rendszerében legutóbb tavaly november 2-án keletkezett hiba, amikor az értékpapír-rendszer átmeneti hibája miatt a nap folyamán az ügyfelek részlegesen vehették igénybe az OTP Bank ezen szolgáltatásait. Akkor a hiba abban valósult meg, hogy a felhasználók egyenlege nulla forintot mutatott, még akkor is, ha valójában volt pénz az értékpapír-számlán.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×