eur:
394.04
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Két nőt rabolt ki egy férfi Egerben

Két nőt is kirabolt egy férfi szombaton este Egerben - közölte a rendőrség

A 30 éves férfi, akit vasárnap elfogtak, összesen 8 ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányolt - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Soltész Bálint elmondta, hogy első áldozatát az egri buszpályaudvar közelében támadta meg a férfi. A középkorú nőt bántalmazta, majd elvette a táskáját, irataival és nyolcezer forint készpénzzel. A megtámadott nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Néhány órával később az egri várállomás közelében egy építés alatt álló házba belökött egy nőt, akit szintén bántalmazott és pénzt követelt tőle. A nő a földre esett, a zsebéből kieső mobiltelefonját az elkövető magához vette, majd elmenekült a helyszínről. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Az Egri Rendőrkapitányság bűnügyi szakemberei vasárnap hajnalban elfogták a férfit, aki gyanúsítható a két fenti bűncselekmény elkövetésével. Ellene rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás

A gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását - mondta Soltész Bálint.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×