eur:
393.31
usd:
367.84
bux:
67167.93
2024. április 26. péntek Ervin

Többszázezren keresték fel a fővárosi köztemetőket a hétvégén

A nagy forgalom ellenére sehol nem volt komolyabb fennakadás. A Budapesti Temetkezési Intézet sajtóreferense. elmondta: a rákoskeresztúri Új köztemetőben két kaput is megnyitottak, így a korábbi évektől eltérően eddig nem alakultak ki dugók a temető területén. Pénzes Kristóf hangsúlyozta: rendkívüli esemény sehol nem történt, a forgalom is csak az ilyenkor megszokott mértékben erős.

Szólt arról is, hogy a polgárőrök és a rendőrök nagy segítséget nyújtanak az irányításban. A mai Mindenszentek és a holnapi halottak napja alkalmából a megszokottnál hosszabb nyitvatartással, este 8 óráig várja a megemlékezőket a 15 fővárosi köztemető. Autóval ma csak a Fiumei úti sírkertbe és az Új köztemetőbe lehetett behajtani, a többi helyre kizárólag a mozgásukban korlátozottak mehettek be járművel. A BKV holnap is sűrűbben közlekedteti a temetőket érintő buszokat és villamosokat, és rendkívüli járatokat is indít a sírkertekhez

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×