eur:
388.33
usd:
361.98
bux:
69215.89
2024. május 9. csütörtök Gergely

Népszerű ajándék az utazási utalvány

Egyre többen ajándékoznak Magyarországon is utazási utalványt karácsonyra - mondta az InfoRádiónak a Vista Utazási Irodák marketingvezetője. Lovas Edina hozzátette: az utazások számát tekintve nem érezhető a gazdasági válság.

Az emberek többsége arra törekszik, hogy élményt ajándékozzon szeretteinek, így egyre népszerűbbek Magyarországon is az utazási utalványok, a karácsony előtti időszakban megugrik ezeknek az értékesítése - mondta az InfoRádiónak a Vista Utazási Irodák marketingvezetője.

Lovas Edina kifejtette: Magyarországon még nem annyira elterjedt, hogy karácsonykor utaznak el az emberek, ezt az ünnepet általában otthon töltik, ugyanakkor karácsony előtti a környező országok adventi vásárainak meglátogatása népszerű, sokan utaznak ekkor Bécsbe, Prágába vagy Krakkóba, és szilveszterkor is sokan kelnek útra.

Az utazásokat tekintve nem érezhető a gazdasági válság hatása, nem esett vissza a számuk - közölte a marketingvezető. Hozzátette: az megfigyelhető, hogy az emberek jobban kivárnak, így a last minute utak népszerűbbekké váltak.

Hanganyag: Szépvölgyi István

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×