eur:
388.55
usd:
361.99
bux:
69134.99
2024. május 9. csütörtök Gergely

Négy nő állította meg a fegyveres rablót

Négy nő futamított meg egy pisztolyos rablót hétfőn délután Nyíregyházán egy zálogházban - közölte a Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az üzletben dolgozó négy nő nem engedett a rabló követelésének, megnyomták a pánikgombot, majd a helyiség belső ajtaját rácsapták a fenyegetőző férfi kezére, aki végül zsákmány nélkül menekült el - olvasható a rendőrségi beszámolóban.

A zálogház munkatársai azonnal értesítették a rendőrséget, s a percek alatt kiérkező forrónyomos csoport el is fogta a 23 éves fiatalembert, akinél egy gáz-riasztó pisztolyt találtak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás megalapozott gyanújával indított eljárást.

Címlapról ajánljuk
Mekkora esélye van von der Leyennek az újraválasztásra?

Mekkora esélye van von der Leyennek az újraválasztásra?

Magyarországnak még három EU-tagállamot maga álláspontja mellé kell állítania, ha meg akarja akadályozni Ursula von der Leyen európai bizottsági elnöki jelölését - mondta az InfoRádióban Kalas Vivien, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Európa Stratégia Kutatóintézetének munkatársa.

Budapesten tárgyal a kínai elnök

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Próbálnak irányba állni a tőzsdék

Próbálnak irányba állni a tőzsdék

A hét első felében határozott emelkedést láttunk a tőzsdéken, bár a momentum tegnapra kissé lassult az USA-ban, és ma reggel is vegyes összkép látszik az ázsiai tőzsdéken, bár a kínai piacok kaptak egy nagyobb lökést attól, hogy a vártnál erősebb külkereskedelmi adatokat közöltek ma az import tekintetében. Eközben viszont továbbra is a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek a befektetők, a holnap ilyen szempontból itthon is kiemelten fontosnak számít, hiszen a két legnagyobb blue chip, az OTP és a Mol is pénteken hajnalban teszi majd közzé a legfrissebb számait. Ami a tőzsdei mozgásokat illeti, a kereskedés első szakaszában nem alakult ki határozott irány Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×