eur:
388.3
usd:
360.26
bux:
69016.26
2024. május 9. csütörtök Gergely

A gyógyulás útjára lépett a drogfüggő énekesnő?

Nyerésre áll Amy Winehouse a drogokkal és az alkohollal folytatott küzdelmében - legalábbis a legutóbbi fotók tanúsága szerint: az énekesnő sokkal egészségesebbnek tűnik a karibi nyaralásán készült felvételeken, mint az utóbbi hónapokban bármikor.

Felszedett néhány kilót, és egészségesebbnek tűnik Amy Winehouse, mint korábban - ez derül ki azokról a fotókról, amelyeket karib-tengeri nyaralásán készítettek az énekesnőről, akit nemrég nemrég még egy londoni klinikán kezeltek gyógyszer-túladagolás miatt.

Úgy tűnik, az elvonó pozitív hatással volt a 25 éves Winehouse-ra, aki novemberben került a fővárosi klinikára, miután a hírek szerint szervezete "rosszul reagált a neki felírt gyógyszerekre". Állítólag sportolni is elkezdett, személyi edzőt fogadott.

Vigyáznak rá. Pihen, jól eszik, és gyógyszerek sincsenek körülötte - mondta nemrégiben az énekesnőről édesanyja, Janis.

Nemcsak Winehouse, hanem fére, Blake Fielder-Civil is megjárta az elvonót 27 hónapos börtönbüntetése részeként: korábban felfüggesztettet kapott, ám újra drogot találtak nála, így újra rács mögé került, és lehetséges, hogy csak 2010-ben szabadul.

A 26 éves Fielder-Civil korábban elárulta az egyik brit bulvárlapnak, hogy ő volt az, aki megismertette feleségével a keménydrogokat. A férfit saját bevallása szerint annyira kínozta a bűntudat, hogy elhatározta, végez magával. "Azt hiszem, megölöm magam. Szeretnék *** meghalni" - mondta akkor.

Címlapról ajánljuk
Hszi Csin-ping: Kína támogatni fogja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Hszi Csin-ping: Kína támogatni fogja Magyarországot, hogy nagyobb szerepet játsszon az EU-ban

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután fogadta a Kínai Népköztársaság elnökét, Hszi Csin-pinget. A tárgyalások után az előzetes hírek szerint mintegy másfél tucat megállapodást írtak alá, majd sajtónyilatkozatot tett a két vezető. Orbán Viktor felsorolta az ágazatokat, amelyekben megállapodások jöttek létre. Hszi Csin-ping kiemelte: stratégiai partnerséget köt a két ország, amellyel arany útra terelik a kínai–magyar kapcsolatokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.10. péntek, 18:00
Such György a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke
Erdély Csanád a magyar jégkorong-válogatott csapatkapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×