eur:
385.88
usd:
354.9
bux:
68336.34
2024. május 21. kedd Konstantin

Hétfőtől mindkét irányban nyitva a Budai alsó rakpart

Hétfőtől ismét mindkét irányban lehet közlekedni a Budai alsó rakparton a Lágymányosi híd és a Margit híd között - tájékoztatta az InfoRádiót az Enviroduna Beruházás Előkészítő Kft. projektvezető-helyettese. A rakpart teljes hosszát azonban csak 2009 őszétől használhatják az autósok.

A kedvező időjárás miatt a tervezettnél előbb készült el a csatornafektetés és a burkolat, ezért hétfőtől ismét mindkét irányban lehet majd közlekedni a Budai alsó rakparton - tájékoztatta az InfoRádiót az Enviroduna Beruházás Előkészítő Kft. projektvezető-helyettese.

Szilassy Miklós hozzátette: a burkolati jelek felfestését csak ezután végzik majd el, és jövőre is kell majd rövid ideig tartó és kis területre kiterjedő forgalomkorlátozásokra számítani. A Margit híd közelében egy új csomópontot is kialakítanak majd - ezek a munkálatok 2009 őszéig tartanak.

A teljes budai alsó rakpartot akkor használhatják majd teljes hosszában a közlekedők, ha a Margit híd és a Zsigmond tér közötti munkálatok is befejeződnek, várhatóan a jövő év októberében - fűzte hozzá.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×