eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Gyurcsány túltette magát a nehézségeken

Gyurcsány Ferenc szerint nehéz és tanulságos év volt az idei. A miniszterelnök idei utolsó blogbejegyzésében pénteken arról is írt, hogy optimistán készül 2009-re.

A miniszterelnök internetes naplójában úgy fogalmazott: már nem 2008 nehézségeivel foglalkozik, mert azon már túl van; inkább a tanulságai érdeklik.

Gyurcsány Ferenc szerint a problémák mellett az idei évnek sikerei is vannak. Ide sorolta, hogy a baloldal nem rendült meg a népszavazási kudarctól, a koalíció felbomlásától, és újra cselekvőképesen és cselekvési vágytól fűtve indul neki 2009-nek.

Hangsúlyozta: a kudarcokból és a vereségből tanulni kell, majd menni tovább. Szerinte ezt kell tennie a baloldalnak és az országnak is.

A kormányfő megköszönte, hogy voltak akik kitartottak mellette, támogatták, és szerették az elmúlt egy évben is. Hozzátette: a lényeget tekintve optimista, derűlátóan készül 2009-re.

Gyurcsány Ferenc a barátoknak, és az ellenfeleknek is nyugodt, békés ünnepeket kívánt. A kormányfő december 22-tól január 5-ig lesz szabadságon. Egy időre el is utazik, a családjával síel Ausztriában.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×