eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Gyurcsány Ferenc táncra perdült a Parlamentben

Negyven általános iskolás találkozott Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával a Kossuth téri Mesevárosban, majd nézte meg a Országházat.

A sajóbábonyi és boldvai általános iskolás fiatalok levélben kérték, hogy találkozhassanak a miniszterelnökkel. Gyurcsány Ferenc feleségével, Dobrev Klárával és két közös gyermekükkel, Annával és Tamással érkezett a találkozó helyszínére a Kossuth téri Mesevárosba, ahol először a Mikulás-házba mentek be.

A gyerekek elénekelték a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű karácsonyi dalt a miniszterelnökkel és feleségével közösen, amiért mézes kalácsot kaptak ajándékba a Mikulástól.

A vendégek ezután a Mesevárosban megnézték még Snufit, a betlehemi jászol szamarát, a Dédi expresszt, amelyben kalács sült és forralt bor melegedett, valamint megcsodálták a 18 méter magas óriásfenyőt a Parlament előtt.

A miniszterelnök, feleségével és gyermekeivel arra is vállalkozott, hogy együtt táncoljon a gyerekekkel, majd engedte, hogy a fiatalok fotókat készítsenek róla - emeli ki a Magyar Távirati Iroda.

Ezután az Országház Kupolatermébe látogathattak el az általános iskolások, ahol Gyurcsány Ferenc elköszönt tőlük, de a gyerekek még maradhattak és idegenvezető kíséretében megnézhették a Parlamentet.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×