eur:
385.2
usd:
354.43
bux:
68241.14
2024. május 21. kedd Konstantin

Belga közvetítőt várnak Ferihegyen

Külföldi közvetítő bevonását kérik az egyeztetésekbe a Ferihegyen december 10-e óta sztrájkoló érdekképviseletek.

A Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet és a Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete a Budapest Airport vezérigazgatójának eljuttatott levelében azt javasolja, hogy vonják be a tárgyalásokba a belga Francois Ballesterót, az Európai Közlekedési Dolgozók Szövetségének titkárát.

Hangsúlyozzák, hogy a szakértő 30 éves tapasztalattal rendelkezik a súlyos munkaügyi és társadalmi konfliktusok megoldásában, és jól ismeri a Ferihegyen kialakult helyzetet.

Szollár Domokos, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője korábban azt mondta: a szokásosnál nagyobb forgalom ellenére nincs nagyobb fennakadás. Hozzátette: késések előfordulhatnak, de járatok nem kell törölni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden tokiói élő Facebook-bejelentkezésében. A bejelentés azután érkezett, hogy Hszi-Csin Ping kínai elnök minapi budapesti látogatásán széleskörű, a nukleáris energiatermelés teljes vertikumára vonatkozó megállapodást kötött a két kormány egymással.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×