eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Elmarad a BKV-sztrájk

Elmarad a BKV zömében buszos szakszervezetei által csütörtökre időzített félnapos munkabeszüntetés - jelentette be Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a közlekedési vállalat vezetésével folytatott tárgyalás után.

Nemes Gábor az InfoRádióban elmondta: azért döntöttek így, mert a szerdán nyilvánosságra hozott kormányhatározat szerint már az idén 10 milliárd forint plusz támogatást kap a BKV, jövőre pedig további 30 milliárdhoz juthat hozzá a cég.

A szóvivő hangsúlyozta: fontos szempont volt, hogy az ígéretek szerint a következő hetekben 2 és fél milliárd forintot fordítanak az autóbuszok és a trolik műszaki állapotának javítására.

Hozzátette: a megállapodás része az is, hogy a cég hosszú távú stratégiájának kialakításába bevonják a szakszervezeteket is. Nemes Gábor közölte, hogy ha nem teljesülnek az egyezség pontjai, akkor ismét sztrájkot hirdetnek.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×