eur:
391.13
usd:
366.57
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Bomba kiemelése miatt három órára lezárják a Margit hidat

Lezárják a Margit hidat a tűzszerészek kedden egy bomba kiemelése miatt; előreláthatólag mintegy három órán át, 12 órától 15 óráig nem lehet majd közlekedni a hídon és néhány környékbeli úton. A rendőrség a munkálatok idejére a forgalmat a Margit körútra, illetve a Fő utcába tereli.

A tűzszerészek a híd budai hídfőjénél talált, körülbelül 250 kilogrammos, II. világháborús robbanószerkezet kiemelése miatt lezárják a Margitsziget stadion felőli részét, illetve a Bem rakpart érintett szakaszát is.

A kiemelés megkezdése előtt, délelőtt 11 óráig a Polgári Védelmi Igazgatóság és a rendőrség szakemberei kiürítik a II. kerületi, Bem rakpart 54-55. szám alatti lakóházat. A kiürítés idejére befogadóállomás létesül a Csík Ferenc Általános Iskola és Gimnáziumban - olvasható a Honvédelmi Minisztérium a közleményében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a munkálatok idejére a budai rakpart és a Bécsi út forgalmát a Margit körútra terelik. A Bem térről a Fő utcába, a Rómer Flóris utcából pedig szintén a Fő utcába, illetve a Margit körútra irányítják az autósokat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×