eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Elhunyt Albert Györgyi

Negyvennégy éves korában elhunyt Albert Györgyi. Az újságíró, riporter a II. kerületi Frankel Leó utcában, egy taxiban elvesztette az eszméletét, a mentők közel egy órán keresztül próbálták újraéleszteni, de nem sikerült megmenteniük az életét. A halál oka egyelőre ismeretlen.

Albert Györgyi 1964-ben született Budapesten, a Magyar Rádióban kezdett dolgozni, volt az Ötödik Sebesség és a Táskarádió szerkesztő-műsorvezetője és a Krónika riportere.

A Magyar Televízióban 1992-ig a Mozi Top 10, 1991 és 1993 között A Reggel szerkesztő-műsorvezetője, 1994-től 1996-ig a Nap-kelte és a Múzsa műsorvezetője, a Stúdió magazin számára készített tudósításokat filmfesztiválokról, 1998-tól az MTV női, divat- és kulturális műsoraiban volt riporter, 1999-ben a Total Film című folyóirat főszerkesztőjeként dolgozott. 2003-ban a Nemzeti Színház sajtószóvivőjeként tevékenykedett, azt követően szabadúszóként, sajtó- és pr-menedzserként dolgozott. Több alkalommal közvetített az Oscar-díjak átadásáról.

Magánéletét feltáró könyveivel tett szert a korábbinál szélesebb ismertségre. Miért pont én? - A depresszió szorításában című könyvében nyíltan beszámolt lelki problémáiról, míg a Miért pont ők? - A férfiak fogságában című önéletrajzi könyvében válásairól, szeretőiről és abortuszairól vallott.

A közelmúltban a Tv2 Hal a tortán című műsorában szerepelt, blogjában két hete még költözéséről és új lakásáról írt.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×