eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Robert De Niro faképnél hagyta Mel Gibsont

Késhet Mel Gibson visszatérése, mivel a hírek szerint az ő főszereplésével készülő film másik sztárja, Robert De Niro otthagyta a forgatás helyszínét. A színész állítólag kreatív ellentétek miatt szállt ki a produkcióból.

Csupán egy hete tartott az Edge of Darkness (A sötétség peremén) forgatása, a készítők máris leállni kényszerültek, mert a film egyik főszereplője, Robert De Niro egyszerűen otthagyta a stábot és hazarepült.

Szóvivője szerint a színész - aki egy CIA-s helyszínelőt alakított volna - távozásának oka, hogy nem sikerült tisztáznia bizonyos alkotói nézeteltéréseket. Amerikai lapok úgy tudják, hogy De Niro a film másik sztárjával, a visszatérésre készülő Mel Gibsonnal különbözött össze.

Az ausztrál színésznek nagy szüksége van arra, hogy a film jól sikerüljön, hiszen amióta 2006-ban antiszemita megjegyzéseket vágott az őt igazoltató rendőr fejéhez - hiába kért többször is elnézést és csinált végig egy alkoholelvonót - nem ajánlanak neki munkát.

Az Edge of Darknessben - amelynek alapja a BBC 1986-os minisorozata - Mel Gibson egy, a bostoni rendőrségnek dolgozó, ám titokzatos körülmények között életét vesztő fiatal lány apját, Thomas Cravent alakítja.

Arra, hogy Robert De Niro az ausztrál sztárra orrolt volna meg, nincs bizonyíték, sokan azonban tudni vélik, hogy Mel Gibson még mindig nem számolt le teljesen antiszemita szemléletével, valamint, hogy az olasz ősöktől származó színész felmenői között zsidók is akadnak.

A film készítői már keresik De Niro helyettesét, ám a késlekedés bosszúságot és komoly költségeket jelent.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 05:45
×
×
×
×