eur:
385.7
usd:
354.37
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Meghalt az elgázolt húszhónapos gyerek

Meghalt az a húszhónapos kisgyerek, akit szerdán, nagymamájával együtt gázolt el egy autós Pécsett. A sofőrt péntekre idézték be a rendőrségre. Kondorosi Ferenc, az Új Rend és Szabadság Program kormánybiztosa az InfoRádiónak azt mondta: megvizsgálják, milyen lehetőség van ilyen esetet illetően a szigorításra.

A kisgyerek csütörtökön éjjel a kórházban vesztette életét - mondta Zsobrák Péter, a baranyai rendőrség sajtóreferense. A gázoló 32 éves férfi szabadlábon védekezhet.

A baleset Pécs kertvárosában történt. A nagymama éppen egy gyalogátkelőn tolta át babakocsiban ülő unokáját, amikor a személyautó elgázolta őket. A 67 éves asszony csütörtökön belehalt sérüléseibe.

A személyautó vezetője ellen csütörtökön halálos közúti baleset okozása miatt indított eljárást a rendőrség. A férfi egyelőre nem ismerte el a felelősséget, gyanúsítottként csak a jövő héten hallgatják ki - mondta el az InfoRádiónak Zsobrák Péter.

A szóvivő hozzátette: a férfi jogosítványát bevonta a rendőrség.

Kondorosi: megvizsgálják a szigorítás lehetőségét

Közlekedési kampányt indít a kormány június első hetében. A program keretében a szakemberek a balesetek felelősségére is fel kívánják hívni a figyelmet.

Kondorosi Ferenc, az Új Rend és Szabadság Program kormánybiztosa az InfoRádiónak elmondta: megvizsgálják, hogy milyen lehetőség van a gyalogos elütések büntetésének szigorítására.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Mesterséges kómában tartják a szlovák miniszterelnököt

Robert Fico több órás műtéten esett át, miután egy merénylő többször rálőtt és életveszélyesen megsebesítette.

Angela Merkel nem kapott meghívót a CDU-kongresszusra, de a Zöldeknél beszédet is mondott

Nagy visszhangot váltott ki, hogy Angela Merkel szinte főszereplője volt egy zöldpárti politikus búcsúztatójának. A szóban forgó politikus az a Jürgen Trittin volt, aki a tizenhat évig tartó Merkel-érában tekintélyes ellenzéki képviselőként mindvégig az akkori kancellár korrekt és sokak által tisztelt ellenfele volt. Ezért talán nem is véletlen, hogy a búcsúztatóra meghívták Angela Merkelt, aki meg is lepte vendéglátót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×