eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Navracsics: felelőtlen a kormánykoalíció

A Fidesz szerint a kormánykoalíció nem alkalmas az ország irányítására, politikusai pedig felelőtlenek, és ezzel Magyarország jövőjét veszélyeztetik - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a párt elnökségi ülése után kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A kormánykoalíció politikusai olyan felelőtlen politikusok, akik intézkedéseik, kijelentéseik, döntéseik hatását nem tudják felmérni - mondta az ellenzéki politikus, aki szerint az MSZP és az SZDSZ politikusai magatartásukkal szétzilálják a gazdaságot.

Navracsics Tibor szerint a koalíciós marakodás nem politikai ellentétekről, hanem pozíciók elosztásáról szól, "a koncon marakodnak".

Felelőtlen marakodásról van szó, ahol a személyes ambíciók felülírnak mindenfajta politikai elképzelést, az összetartozás kényszerét - jelentette ki az ellenzéki politikus.

A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője rámutatott: a kormány az ország jövőjét veszélyezteti, miközben szétzilálja a gazdaságot. Navracsics Tibor hozzátette: a politikait hamarosan gazdasági válság követheti.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×