eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megérkeztek az adatok a Rádióhoz

Megkapta a Magyar Rádió a Szonda Ipsos és a GfK Hungária által készített legfrissebb hallgatottságmérés eredményét - közölte az InfoRádióval Gábos Zsuzsa médiakutatási igazgató. Such György, a rádió elnöke szerint a késedelem oka az volt, hogy a Petőfi Rádió hallgatottsága már sérti más országos zenei adók érdekeit.

Két héttel ezelőtt kifogásolta először Such György, a Magyar Rádió elnöke, hogy nem kapják meg a legújabb hallgatottságmérési eredményeket, pedig fizetnének is érte.

A Szonda Ipsos médiakutatási igazgatója akkor csak annyit közölt a sajtó képviselőivel, hogy félreértés történt, amelyet személyesen fog tisztázni a közszolgálati médium vezetőjével.

A Magyar Rádió végül kedden megkapta a hallgatottsági adatokat. Gábos Zsuzsa szerint azért volt szükség két hétre, mert új tárgyalásokat kellett folytatni a rádió vezetőségével arról, pontosan milyen adatokat vár az intézmény.

Such György szerint már az őszi adatokból látszott, hogy az MR2 Petőfi egyre népszerűbb; és szerinte ez a tendencia nem változott. Az elnök úgy véli, azért nem kapták meg elsőre a kért eredményeket, mert a Petőfi hallgatottsága egyre nagyobb, ez pedig csak más országos rádiók rovására lehetséges.

A közszolgálati rádió elnöke korábban úgy nyilatkozott: gondolkoznak azon, hogy a Gazdasági Versenyhivatalhoz forduljanak. Az InfoRádió nem érte el Such Györgyöt, hogy megkérdezze szándékairól.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×