INFORÁDIÓ 

2018. március 18. vasárnap
Ede, Sándor

Március végén dönt az MSZP az egészségbiztosítási törvényről

Infostart / InfoRádió
Szükséges az egészségbiztosítási törvény finomítása - ezt állapította meg az MSZP frakció kedd esti ülésén, mondta Varju László. Az MSZP frakcióvezető-helyettese hozzátette, a konkrét javaslatokról március 29-én döntenek a párt értekezletén.

Az általános politikai helyzet értékelése és a fontos teendők áttekintése történt az MSZP frakciójának kedd esti ülésén - mondta Varju László.

A szocialisták frakcióvezető-helyettese kiemelte: a párt a március 29-i tanácskozásra készül, amikor a lényeges kérdésekről akarnak dönteni, és a keddi ülésen ezeket tekintették át.

Sokféle vélemény hangzott el az egészségbiztosítási törvényről is, és abban egyetértettek, hogy a jogszabály finomításra biztosan szükség van - hangsúlyozta Varju László. Hozzátette: március 29-ig további javaslatokat hallgatnak meg, hogy meghozhassák a végső döntést.

Gyurcsány Ferenc kormányfő is részt vett a frakcióülésen. Varju László elmondta: a miniszterelnök is várja a véleményeket, amelyekkel a legjobb megoldás megtalálható az ügyben.

Hanganyag: Litauszky Balázs


A címlapról ajánljuk