eur:
393.94
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Konszolidálódik a kötvénypiac

A jegybank alelnöke szerint konszolidálódik a helyzet a magyar kötvénypiacon. Karvalits Ferenc hangsúlyozta: a helyzet még nem megnyugtató, mert a nemzetközi bizonytalanság nem tűnik el egyik napról a másikra a rendszerből.

A szakember hangsúlyozta: a Magyar Nemzeti Bank vezetése folyamatosan figyelemmel kíséri a nemzetközi pénz- és tőkepiaci folyamatokat, és a tapasztaltakat felhasználják a monetáris politika alakításánál.

Karvalits Ferenc arról is beszélt, hogy Magyarországon már érvényesül a költségvetési kiigazítás kereslet-visszafogó hatása, és ha ezek a folyamatok felerősödnek, akkor 2009 végére elérhető a 3 százalék körüli inflációs cél.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×