eur:
394.05
usd:
369.37
bux:
65214.53
2024. április 19. péntek Emma

Ételmaradékkal dobálták a Nemzeti Múzeumhoz tartókat

Mintegy félezer árpádsávos és nemzetiszínű zászlót lobogtató ember vonult a fővárosi Szabadság téri Hazatérés temploma elől a Múzeum körútra a Nemzeti Múzeum közelébe, ahol az állami ünnepséget rendezik.

Mintegy ötszázan vonultak a budapesti Szabadság téri Hazatérés temploma elől a Nemzeti Múzeumhoz, az állami ünnepség helyszínére

A kormányellenes jelszavakat kiabáló tömeget ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész vezeti, a tömeg előtt haladó rendőrautó mögött a Magyar Gárda egyenruháját viselők vonultak katonai alakzatban.

Az Október 6. utcában több ház ablakából ételmaradékkal dobálták meg és lelocsolták a menetelőket.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 16:25
×
×
×
×