eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Az SZDSZ budapesti elnöke állítja, nincs válságban a koalíció

A fővárosi koalíció pártjai a költségvetés elfogadásával túl vannak a nehéz időszakon - mondta az InfoRádiónak Szabadai Viktor, az SZDSZ budapesti elnöke, aki szerint nincs válságban a fővárost vezető két frakció kapcsolata.

Az elmúlt időszak legfontosabb feladata volt a költségvetés elfogadása a fővárosi városvezetés számára, ezáltal egy biztos, kiszámítható működést lehet garantálni - mondta az InfoRádiónak Szabadai Viktor. Az SZDSZ budapesti elnöke hangsúlyozta: ezt a feladatot a koalíció pártjai teljesíteni tudták, és sikerült egyezséget kötni.

A liberális politikus cáfolta, hogy válság lenne a koalíciós pártok között. Kiemelte: az egészségügyet érintő kérdések nem kapcsolódnak a költségvetéshez, ez szakmapolitikai ügy, amelyben meg kell találni a legjobb megoldást.

A koalíció túl van a nehéz időszakon, most következhet a munka, és a város érdekei kerülhetnek fókuszba - közölte.

A BKV vezérigazgatójának távozásáról az SZDSZ fővárosi elnöke annyit mondott, hogy Antal Attila az egészségügyi problémák miatt már régóta nem tudta vezetni a közlekedési vállalatot.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×