eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

A rendőrség az ünnepi rendezvények megzavarására számít

A rendőrségnek vannak olyan információi, amelyek szerint bizonyos csoportok a március 15-ei rendezvények megzavarására törekednek - mondta Budapest rendőrfőkapitánya, az ünnep alatti rendőri jelenlét kapcsán.

Országszerte 1164 rendezvényt jelentettek be a rendőrségen, 166-ot a fővárosban. Ez utóbbiak között tizenkettőt tart kiemelt kockázatúnak a rendőrség, vagy a bejelentett résztvevők száma miatt, vagy a forgalomkorlátozás szükségessége miatt, de az is előfordul, hogy azért, mert a bejelentő szervezet egy korábbi rendezvényén már be kellett avatkozniuk a rendőröknek.

A nagy állami rendezvényen a szokásosnál több rendőr lesz jelen, ezeken több igazoltatásra és a csomagok átvizsgálására is számítani lehet - mondta el Tóth Gábor.

A Kossuth téren lehet majd napközben közlekedni, délután azonban a területet lezárják az autós fordalom elől. Forgalomkorlátozásra lehet számítani a Múzeum körúton és a Blaha Lujza térnél is.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×