eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"A modern rockzene szánalmas"

A Kiss kortalan és világszerte imádják, míg a modern rockzenekarok szánalmasak - állítja Gene Simmons, a legendás zenekar egyik alapító tagja.

A Kiss egy ausztráliai koncerttel ünnepli fennállásának 35. évfordulóját: a melbourne-i Formula 1-es futam után, vasárnap este áll színpadra.

A banda frontembere, Paul Stanley szerint szó sincs arról, hogy a pénz miatt zenélnek még mindig. "Már rég nem a pénzért csináljuk, hanem, mert szeretjük, és még fizetnek is érte" - érvelt a zenész.

Gene Simmons, a Kiss egyik alapító tagja egész másról mondta el a véleményét: szerinte értékelhetetlen az, a mai "szánalmas" rockzenekarok csinálnak.

"A rock and roll nevetséges állapotban van. Rosszul vagyunk már attól, hogy olyan bandákat látunk a színpadon, amelyek nem adnak minőséget a pénzedért" - mondta a magyar származású gitáros.

A Kiss jelenlegi felállásában Stanley és Simmons mellett ott van a gitáros Tommy Thayer, és a dobod Eric Singer. Mindannyian azt állítják: a zenéléssel élik meg az álmaikat.

"Nem pusztán a legendának megfelelően akarunk élni, túl is akarjuk szárnyalni azt, ezért vagyunk itt" - fűzte hozzá Paul Stanley.

A zenekar tagjai egyáltalán nem tartanak attól, hogy elveszítik a kapcsolatot közönségükkel. "A Kiss zenéje univerzális és időtlen: mindig találunk új rajongókat" - magyarázta a frontember.

"Az élet ünnepléséről énekelünk, arról, hogy jól érezzük magunkat. Nem kell keresnünk a közönséget, az talál meg minket" - közölte magabiztosan Paul Stanley.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×