eur:
388.98
usd:
360.61
bux:
68021.19
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Sejtik a rendőrök, kié volt a brómcián

A Heves megyei rendőröknek már van elképzelésük arról, hogy kitől származik az a mérgező anyag, amelyet néhány nappal ezelőtt az egri kórház gyógyszertári helyiségében találtak meg az ott dolgozók. Azt még nem lehet tudni, hogy ki tette a brómciánt a raktárban. Az ügyben egyelőre senkit nem gyanúsítottak meg.

A rendőrség birtokába került információk alapján a nyomozóknak van elképzelésük arról, hogy kitől származik az egri Markhot Ferenc Kórház gyógyszertárának egyik helyiségében talált brómcián - mondta az InfoRádiónak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Soltész Bálint közölte: egyelőre az információk ellenőrzése folyik, az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja.

A szóvivő hozzátette: a rendőrök sok nyomot rögzítettek a gyógyszertárban, és a tanúvallomásoknak is köszönhető, hogy már van elképzelésük arról, hogy kié az erősen mérgező anyag.

Azt, hogy miként kerülhetett a február 14-én megtalált, brómciánt tartalmazó tégely az egri kórház gyógyszertárának hűtőkamrájába, nyolcfős nyomozócsoport vizsgálja.

A patika vezetője korábban az InfoRádiónak elmondta: a raktárhelyiségbe csak a gyógyszertári dolgozók léphetnek be.

Katonáné Turai Erika közölte: provokációnak tarja az ügyet. A gyógyszertárban nemrég minőségbiztosítási ellenőrzés volt; ha a szert az auditor találta volna meg, valószínűleg bezárhatták volna a kaput.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×