eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kósa Lajos: "Mindennek van határa"

Népszavazási ügyfélszolgálatot és kampányközpontot nyitott a Fidesz Budapesten, az Astoria közelében. A kampány politikai irányítója, Tarlós István szerint eddig 1 millió 91 ezer aláírást gyűjtöttek össze.

A megnyitón Kósa Lajos, az ellenzéki párt alelnöke azt mondta: a népszavazással a magyar emberek világossá tehetik a kormány számára, hogy mindennek van határa, nem lehet Magyarországgal mindent megcsinálni.

Tarlós István, a népszavazási kampány politikai irányítója bejelentette, hogy eddig 1 millió 91 ezer aláírást gyűjtöttek össze a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló kezdeményezéseket támogató fideszes petícióhoz.

Deutsch-Für Tamás a megnyitón arra kérte az Országos Választási Irodát, hogy november 30-ig végezze el a hivatalos aláírásgyűjtő-ívek ellenőrzését annak érdekében, hogy az Országgyűlés még decemberben döntést hozhasson a népszavazás kiírásáról, a köztársasági elnök pedig ennek megfelelően év végén, vagy 2008 elején kitűzhesse a szavazás időpontját.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×