eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Operatív törzs: Rendkívüli esemény nem történt

Rendkívüli esemény nem történt, az állami megemlékezést egy kisebb csoport bekiabálásokkal próbálta megzavarni - összegezte a nap folyamán történteket Pimper Richárd, az operatív törzs helyettes vezetője, miután a testület berekesztette ülését.

Az operatív törzs az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 51. évfordulóján is az állami rendezvény előkészítését és lebonyolítását felügyelte.

Az operatív törzs tagja a Országos Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Nemzetbiztonsági Hivatal, a Köztársasági Õrezred, az Országos Mentőszolgálat, az Országos Meteorológiai Szolgálat, a fővárosi védelmi bizottság illetékese, a Miniszterelnöki Hivatal, valamint a Budapesti Közlekedési Vállalat képviselője.

Az Operatív törzs irányítója Gál J. Zoltán, a miniszterelnök kabinetfőnöke. A testület október 22. óta többször is ülésezett az állami ünnepségsorozat miatt.
 

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×