eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Kártalanítják az Egyiptomban rekedt utasokat

Kártalanítja Egyiptomban rekedt, illetve onnan késve hazahozott utasait az OTP Travel - mondta az InfoRádiónak a cég ügyvezető igazgatója. Molnár Judit hozzátette, hogy most már minden ügyfelük hazaérkezett Sarm-es-Sejkből, illetve kiutazott oda.

Mint ismeretes, a Corall Blue légitársaság gépén három magyar utazási iroda, a Best Reisen, a Medina Tours és az OTP Travel ügyfelei utaztak volna az egyiptomi üdülőhelyre vasárnap délután Ferihegyről. A gép azonban meghibásodott, egy másiknak pedig nem volt leszállási engedélye, ezért visszafordították.

Az utasok végül hétfőn este fél nyolckor értek Egyiptomba, az ott rekedt emberek pedig éjfélkor szálltak le Ferihegyen.

Molnár Judit közölte: akik késve tudtak elindulni, azoknak az igénybe nem vett szolgáltatások árát visszafizeti az utazási iroda, és egy kirándulást is felajánlottak a számukra. Emellett az iroda minden felmerülő pluszköltséget áll.

Elmondta azt is: a jövőben nem veszik igénybe a légitársaság szolgáltatásait.

Hanganyag: Herczeg Zsolt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×