eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Kamionosokra vadásznak a rendőrök - képek

Fokozott közúti ellenőrzést tartanak a rendőrök Budapest útjain. Főleg a teherautókat állítják meg, de a szabálytalankodó autósokat is megpróbálják kiszűrni.

Egy európai akció keretében harmadik napja ellenőrzik a közúti fuvarozókat a hatóságok.

Eddig csaknem 150 teherautót állítottak meg, az esetek 10 százalékában tapasztaltak valamilyen szabálysértést - mondta az InfoRádióban a BRFK közlekedés-rendészeti főosztályának alosztályvezetője.

A legtöbbször a menetokmányokkal volt probléma, vagy nem volt megfelelően rögzítve a rakomány - közölte Magyar Balázs.

Csütörtökön 16 óráig azonban az autósok is számíthatnak arra, hogy gyorshajtás esetén megállítják őket a X. kerületi Népliget utcában, vagy a Váci út külső részén, itt ugyanis sebességmérőket állítottak fel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×