eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Állatkert lehet a Vidámparkból

Az idén várhatóan nyereséges Vidámpark Zrt. gazdaságos működésének fenntartását, és egy hosszú távú fejlesztési koncepció kidolgozását várja a városvezetés a társaság október 1-jével kinevezett vezérigazgatójától.

A városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes hangsúlyozta: nagy reményeket fűznek az új vezető tevékenységéhez. Hagyó Miklós közölte: a főváros hosszú távú tervei között szerepel, hogy esetleg új helyszínt találjanak a vidámparknak.

A főpolgármester-helyettes hozzátette: néhány műemléki védettséget élvező játék, például a körhinta a helyén maradna; a park szabaddá váló területeit pedig az állatkert kapná meg.

Hagyó Miklós köszöntötte a helyszínen megjelent fogyatékkal élő embereket, akik 9 esztendeje évente egyszer ingyen kereshetik fel a vidámparkot.

Tábiné Hídvégi Csilla, a Mozgássérültek Budapesti Szervezetének képviselője kijelentette: örülnek, hogy idén is több ezer különböző fogyatékossággal élő ember szórakozhat egy alkalommal ingyen a vidámparkban.

Kőfalvi Tamást idén májusban Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes javaslatára - pályázat és a jelölt személyes meghallgatása nélkül - nevezték ki október 1-jével a Vidámpark Zrt. vezérigazgatójának. A céget évtizedek óta irányító Tari Julianna vezérigazgató nyugdíjba vonult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×