eur:
389.52
usd:
361.85
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Fidesz: a kormányban és az MSZP-ben is "tombol a feketegazdaság"

A Fidesz felszólítja a miniszterelnököt, hogy számoljon el, "milyen módszerekkel kerültek magánzsebekbe uniós közpénzek" - közölte Nógrádi Zoltán, az ellenzéki párt parlamenti képviselője.

A Fidesz arra szólítja fel Gyurcsány Ferenc kormányfőt, az MSZP elnökét, hogy számoljon el az uniós közpénzek magánzsebekbe kerülésének módszereiről - mondta Nógrádi Zoltán képviselő.

Az ellenzéki politikus annak kapcsán beszélt erről, hogy szerdán a Hír Tv bemutatott egy 2005-ban készült rejtett kamerás felvételt, amelyben az uniós pályázatok "lefölözésének" módszerét ismerteti egy vállalkozóval Weiszenberger László volt kiskunhalasi kistérségi megbízott, az MSZP helyi önkormányzati képviselője.

Gyurcsány Ferencnek, mint kormányfőnek és mint az MSZP elnökének is számot kell adnia arról, milyen módszerekkel, és mennyi uniós pénz vándorolt magánzsebekbe, kik kaptak a forrásokból, melyek voltak azok a minisztériumok, amelyek részesültek a visszaosztott pénzekből, és mire költötték ezeket a tárcán, a kormányon és az MSZP költségvetésén belül - tette fel kérdéseit Nógrádi Zoltán.

A Fidesz képviselője hangsúlyozta: miközben a miniszterelnök a gazdaság kifehérítéséről beszél, a kormányon és az MSZP-n belül is "tombol a feketegazdaság".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 6. 08:10
2024. május 6. 07:57
×
×
×
×