eur:
389.26
usd:
361.43
bux:
68381.43
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Saját magát lőtte lábon a sikkasztó

Saját magát lőtte meg gázpisztollyal egy pénzt szállító férfi, aki korábba azt állította, hogy megtámadták, és elvették tőle a nála lévő összeget.

Sovák Csaba, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője az InfoRádióban elmondta: a férfi ellen sikkasztás, valamint a hatóság megtévesztése miatt indult eljárás.

A férfi korábban azt mondta: az M3-as autópálya egyik parkolójában megtámadták, meglőtték, és elvették a nála lévő 15 millió forintot. Állítása szerint ezután visszaült az autójába, és 75 kilométert autózott Dunakeszire, a munkahelyére, ahol főnökének beszámolt a rablásról.

A 30 év körüli férfit ezután a váci kórházba szállították, orvosai szerint nem volt kihallgatható állapotban. A rendőrök később ki tudták kérdezni, ahol elmondta, hogyan történt a támadása.

A rendőrök azonban a helyszíni vizsgálatok alapján az általa elmondottakat valószínűtlennek tartották, és ezzel szembesítették is a férfit. Ekkor vallotta be, hogy valójában saját magát lőtte meg, a pénzt pedig eldugta. Ezt később maradéktalanul meg is találták a nyomozók.

Hanganyag: Koncz Anita

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×