eur:
389.62
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Miért titkolózik a rendőrség az eltűnt kislány ügyében?

Titkolózik a rendőrség az eltűnt emődi kislány ügyében. Azt lehet tudni, hogy csütörtökön poligráfos vizsgálatot tartott a rendőrség, de arról, hogy kit vizsgáltak és mit szerettek volna megtudni nem beszélt Pásztor Albert, a miskolci rendőrkapitányság vezetője.

A miskolci rendőrkapitányság vezetője az InfoRádióban elmondta: poligráfos vizsgálatokat végeztek az eltűnt emődi kislány ügyében, de azt nem erősítette meg, hogy a hozzátartozókat vizsgálták volna.

Pásztor Albert szerint "nagyon idő előtti lenne" nyilvánosságra hozni a vizsgálat eredményét. A rendőrkapitány elmondta: a poligráfos vizsgálaton kívül egyelőre nincsenek új fejlemények az ügyben.

Repülővel és hőkamerával is keresték

A kétéves kislány még szeptember elején tűnt el a család emődi otthonából. Az eltűnése utáni napokban több tucat ember vizsgálta át azt a területet, ahová a gyerek eljuthatott.

Később repülőgépet, sárkányrepülőt is bevetetettek a keresésbe, éjszaka pedig hőkamerával figyelték a területet, és vérebbel is kutattak a gyerek után.

A miskolci rendőrkapitány korábban az InfoRádióban azt mondta: a kislány gyakorlatilag nyom nélkül tűnt el, a korábban megtalált cumi sem az övé volt.

Hollandiába vezetnek a nyomok?

Pásztor Albert kijelentette: minden lehetőséget megvizsgálnak, azt is, hogy a kislány esetleg bűncselekmény áldozata lett. Az édesanya azt nyilatkozta, hogy megfenyegették.

A rendőrség szerint a gyerek anyja vallomást tett egy hollandiai bűnügyben, ez alapján egy magyar állampolgár előzetes letartóztatásba került.

Hanganyag: Rezsek Gyõzõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×