eur:
387.86
usd:
357.69
bux:
68224.21
2024. május 17. péntek Paszkál

Nyakó: az új szelek a szocialistáknak kedveznek

Az MSZP szóvivője szerint a szelek a reformoknak és a reformpártiaknak kedveznek; az olyan politikust, mint Orbán Viktor, elfújják. Nyakó István az InfoRádiónak azt mondta: adóemelés nem lesz jövőre, a vizitdíj, a kórházi napidíj, a tandíj, vagy az energiaárak esetleges változásáról a jövő évi költségvetésben döntenek.

Mint mondta, egy új demokrácia-felfogást hallhattak az emberek a Fidesz elnökétől, aki azt akarja, hogy csak az ő kérdései lehessenek a népszavazás tárgyai, másé ne.

Nyakó István szerint, amit Orbán Viktor művel az bohózat, hiszen azt tanítja az embereknek, hogy majd elkergetik a kormányt, holott erről szó sincs.

"Régi politikus, régi nóta, de program sehol" - jellemezte a beszédet a szocialisták szóvivője, aki szerint a legnagyobb ellenzéki párt első embere folyamatosan ugyanazt szajkózza.

Hanganyag: Németh Zoltán

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Keményen bírálta a magyar kormányt a Republikánus Párt vezetője

Keményen bírálta a magyar kormányt a Republikánus Párt vezetője

Erősen bírálta Magyarországot Mitch McConnell, a szenátus republikánus vezetője a felső házban tartott beszédében. A prominens amerikai jobboldali vezető aggodalmát fejezte ki Kína növekvő befolyása miatt a NATO-ban, amelyet Magyarországon keresztül érvényesít. Ezzel egyidőben bírálta a Demokrata Pártot is, amely szerinte nem elég pragmatikus a szövetségesekkel folytatott diplomáciai tárgyalásokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×