eur:
394.56
usd:
354.79
bux:
72685.08
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Hétfő reggeltől ismét teljes vonalon jár a 2-es metró

Hétfő reggeltől újra a teljes vonalán közlekedik a 2-es metró, miután megnyitják a három felújítás alatt álló metróállomást, az Örs vezér tere, a Pillangó utca és a Stadionok megállókat az utasok előtt.

Demszky Gábor főpolgármester elmondta, hogy a három állomás felújítása összesen 11 milliárd forintba került, a munkálatok azonban még nem érnek véget, csak a metróforgalom indul meg augusztus 20-án.

Demszky Gábor hozzátette: a teljes rekonstrukció az év végéig folytatódik. A főpolgármester szólt arról is, hogy az év végéig a Stadionok és a Pillangó utcai állomást lifttel és mozgólépcsővel látják el, illetve vakvezető sávot alakítanak ki. A teljes 2-es metróvonal felújítása 43 milliárd forintba kerül.

Címlapról ajánljuk

Drámai intézkedések az árvíz miatt a Dunakanyarban

Az árvízi vészhelyzetre való tekintettel ideiglenesen matrica nélkül, ingyenesen használhatják az M2-es autópályát az autósok – mondta az InfoRádióban a sződligeti polgármester. Juhász Béla arról is beszélt, hogy mintegy száz értelmileg sérült embert kell kitelepíteniük és a helyi általános iskola tornatermében elszállásolniuk, mert a külterületen található szociális otthon védelmét nem lehet biztosítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×