eur:
388.8
usd:
361.97
bux:
0
2024. május 9. csütörtök Gergely

Nyitottabb és érzékenyebb rendőrség a cél

Társadalmi kapcsolatokkal foglalkozó iroda létrehozását tervezi a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A főkapitány elmondta: az iroda célja, hogy javítsa a lakosság és a rendőrség kapcsolatát. Tóth Gábor bízik abban, hogy az iroda már ősszel megkezdi működését.

A társadalmi kapcsolatok irodája foglalkozna a bűn- és baleset-megelőzéssel, a kommunikációval, a társadalmi és a nemzetközi kapcsolatokkal - mondta az InfoRádiónak a budapesti rendőrfőkapitány.

Tóth Gábor hozzátette: az iroda felállításának célja, hogy nyitottabbá és érzékenyebbé tegye a rendőrséget, hiszen, ha a szervezet megismeri a budapestiek elvárásait, igényeit, akkor azokra fokozottabban oda tud figyelni.

A dandártábornok közölte: az iroda létrehozásának előkészületei a nyáron lezajlanak, az új egység pedig, amely segíthet erősíteni a lakosság rendőrségbe vetett bizalmát, még az ősszel megkezdi működését.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×