eur:
388.97
usd:
363.36
bux:
68112
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Rendőröket gyanúsítanak az emberrablással

Emberrablással és cigarettacsempészéssel gyanúsítanak három rendőrt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A rendőrök rendszeresen árultak csempészcigarettát, ám egy másik csoport átverte őket, ezért közülük túszul ejtettek egy embert.

A szabolcsi főügyész elmondta: az elfogott ember szabadon engedéséért 300 ezer forintot követeltek a másik bűnbandától.

Az emberrablásról a túsz rokonai értesítették a rendőrséget. A megyei főkapitányság munkatársai a váltságdíj átadásakor egy parkolóban elfogtak négy túszejtőt, közöttük két rendőrt, majd hétfőn egy harmadik rendőrt is előállítottak. Azt még jelenleg is vizsgálták, hogy neki milyen szerepe lehetett az ügyben.

Kovács András a részletekről elmondta: az egyik társaság olyan illegális szállítmányt adott át a másiknak, amelyben papírral kitömött cigarettadobozok is voltak.

Az elfogott négy ember mellett legalább három elmenekült a helyszínről, őket még keresik.

Kovács András arról is szólt, hogy az egyik rendőr gyanúsítottnál tartott házkutatás során több száz karton, csempészésből eredő cigarettát találtak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×