eur:
387.61
usd:
359.87
bux:
69201.95
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Áfát csalt egy kormánytag?

Magyarázatot vár a miniszterelnöktől a Magyar Demokrata Fórum egy újságcikk miatt, amely egy kormánytag érintettségéről szól egy áfa-csalási ügyben.

Az MDF elnökhelyettese elmondta: azt szeretnék tudni, hogy valóban igaz-e a történet és konkrétan kiről van szó, valamint Gyurcsány Ferenc indít-e vizsgálatot az ügyben.

Hock Zoltán hozzátette: habár vannak információi arról, melyik kormánytagról van szó, nem kívánja nyilvánosságra hozni a nevét.

A Manager Magazin májusi számában azt írta: amikor egy vezető kormánypárti politikus kibérelt egy éttermet, asszisztense - a jelenlétében - arra kérte a vendéglátóhely tulajdonosát: tekintsenek el a számlaadástól és az áfa-fizetést megkerülve rendezzék a kiadásokat.

A cikk szerint az összeget egy olyan borítékban adta át, amelyen a kormányzat egyik intézményének logója látható.

A Manager Magazin főszerkesztője az InfoRádiónak azt mondta: a megbízható információt szolgáltató forrás névtelenséget kért az újságtól, ezért nem hozták nyilvánosságra a kormánytisztviselő nevét sem.

Címlapról ajánljuk

Átalakul Vlagyimir Putyin kormánya, távozik a védelmi miniszter

Támogatásukról biztosították az orosz parlament szakbizottságai vasárnap az orosz miniszterelnök-helyettesi és miniszteri posztokra jelölt tisztségviselőket. Később kiderült, milyen jelentős cseréket hajt végre az orosz elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×